Skip Navigation

Terma & Syarat


Perhatian!!
Kpd pelanggan dihurmati,

utk beli cadar disini anda perlu buat pre order terlebih dahulu dgn bayaran deposit separuh dr harga belian. Proses pre order = 1 minggu dr tarikh bayaran.

Bg pembeli yg berminat di harapkan dpt bersabar. Bagi pembeli yg tidak sabar menunggu di nasihatkan supaya tidak membuat pre order di sini. Jaminan dr pihak kami, Sekiranya deposit telah di bayar dan barang yg di pesan tidak ada stok lagi maka deposit akan dipulangkan sepenuhnya.

Perhatian.
Tidak semua cadar yg di tunjukkan dalam web ini 100% cotton. Walaupun dlm spesifikasi di tulis 100% cotton (mengikut katalog asal yg di keluarkan oleh pengilang) adakalanya ianya bukanlah 100% cotton dan ada juga cotton campur polyester atau satin dan sebagainya. Customer di galakkan bertanya kpd admin terlebih dahulu untuk mendapatkan penjelasan. Sebarang kerugian atas kekeliruan ini pihak kedaimaju.com tidak akan bertanggung jawab sepenuhnya. Harap maklum.

Pembeli harus membuat pemilihan yg betul sebelum pre order di lakukan. Setelah stok barang/produk sampai kpd admin kedaimaju, pembeli tidak dibenarkan membuat pertukaran kod. Pembatalan pre order juga tidak di benarkan. Sekiranya pembatalan berlaku, maka wang deposit akan hangus dan tidak di pulangkan.

Pihak kami terpaksa membuat peraturan ini untuk mengelakkan dari pelanggan yang tidak serius untuk membeli dimana sesuka hati shj membatalkan order setelah stok sampai kpd kami.

Terima kasih atas sokongan anda.

Wasalam
Drp: admin